About

Meer over maartje

“Ik wil dagelijks bezig zijn met mijn welzijn en mentale fitheid en van daaruit andere inspireren en motiveren. “

Mijn naam is Maartje Voogt, een enorme levensgenieter, een dromer, een enthousiasteling, een theeleut. Ik ben dol op alles wat met ontdekken, verbinden en groei te maken heeft. Reizen, paardrijden, festivals, het strand, schrijven en tuinieren zijn ook allemaal dingen waar ik enorm van kan genieten. 

Mijn drijfveer voor yoga komt voort uit een verleden met ernstige rugklachten, een rugoperatie en veel rugpijn. 17 jaar lang heeft deze pijn mijn leven beheerst. 

In 2015 ontdekte ik osteopathie, yoga en de filosofie erachter, sindsdien is alles veranderd. Ik heb mijn rugklachten onder controle gekregen o.a. door mijn bewustwording en het aanpassen van mijn leefstijl. Ik geniet nu van een leven vol energie, zelfvertrouwen, rust, ontspanning, groei en plezier. 

Ik heb diverse trainingen, cursussen en workshops gevolgd op het gebied van yoga, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit mijn hervonden kracht wil ik anderen inspireren. 

Yoga, bewustwording, mediteren: het is allemaal te leren, net als fietsen en zwemmen. Train de spieren in lijf én hoofd, voel je krachtig en heb vertrouwen!

I’ve got your back!