Reiki

Wat is Reiki?

Reiki betekent in het Japans levensenergie. Het is een zeer krachtige en holistische geneeswijze en werkt volgens de universele energie. Door handoplegging kan deze levenskracht doorgegeven worden. Reiki activeert het zelfhelend vermogen en bevordert het zelfbewustzijn. De energie gaat naar de plek waar het bij jou nodig is en werkt helend op zowel mentaal, fysiek en emotioneel niveau.  

Met mijn Reiki sessies bied ik je een veilige plek voor transformatie. Een plek waar patronen doorbroken kunnen worden en waar je je verbindt met je hart. Uit je hoofd en in je lijf, zodat je keuzes vanuit je hart, je gevoel kunt maken. Voor meer zachtheid en ontspanning.

Reiki Fysiek

Neem je je eigen proces serieus en wil je graag verandering in je leven? Wil je verder kijken dan enkel je fysieke klachten, maar juist het onderliggende onderzoeken en je gezondheid op één zetten? Stoppen met roofbouw plegen op je lichaam? Kortom, ben je er klaar voor om het eens anders te gaan doen?

I´ve got your back.

In mijn reiki sessies pel ik samen met jou alle laagjes af. Ga je je lichaam weer leren kennen en neem je de verantwoordelijkheid over je eigen leven weer terug. Terug naar je eigen kracht. Begeleid ik je in het opnieuw leren kennen van de signalen van je lichaam, zodat je jezelf een ander verhaal kan gaan vertellen. Op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau help ik je blokkades op te heffen en los te laten, zodat daar waar het nodig is weer energie kan stromen. Met Reiki breng ik je in een alpha staat waar je systeem in een diepe, helende ontspanning zakt en waar we je zelfhelend vermogen stimuleren en/of activeren.

Kom in communicatie met jezelf en ontwikkel je zelfhelend vermogen. Terug naar de kracht, intuïtie en wijsheid van je eigen lichaam. Terug naar die vreugde. 

Reiki op afstand

Wil je Reiki ontvangen in je eigen veilige en vertrouwde omgeving. Dan kun je met een behandeling op afstand een moment voor jezelf creëren. Je hoeft niets te doen alleen een fijne plek voor jezelf creëren waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Na een korte intake, maak jij het jezelf zo comfortabel mogelijk en geef ik je in ongeveer 20 minuten Reiki. Geen prikkels van buitenaf, gewoon even tijd met jezelf en wat zich op dat moment aandient. Het geeft je precies wat je op dat moment nodig hebt en je lichaam vertelt je wat. Het kan zijn dat je sensaties voelt door je hele lichaam. Je kunt je ontspannen en rustig voelen. Ook kan het zijn dat ongemakkelijke gevoelens of inzichten naar de oppervlakte komen. Dit alles is heel normaal! Comfortabel voelen in de oncomfortabele momenten is groei. Zo lang je er maar voor open staat. Vervolgens kun jij rustig navoelen in je eigen omgeving.

Na de behandeling check ik via whatsapp nog even bij je in, waarna ik afsluit met een persoonlijke inzichtkaart. De behandeling duurt in totaal 45 minuten.

Reiki op afstand kan ter ondersteuning van je fysieke behandeling of los te boeken.

Reiki Fysiek

Neem je je eigen proces serieus en wil je graag verandering in je leven? Wil je verder kijken dan enkel je fysieke klachten, maar juist het onderliggende onderzoeken en je gezondheid op één zetten? Stoppen met roofbouw plegen op je lichaam? Kortom, ben je er klaar voor om het eens anders te gaan doen? I´ve got your back.

In mijn reiki sessies pel ik samen met jou alle laagjes af. Ga je je lichaam weer leren kennen en neem je de verantwoordelijkheid over je eigen leven weer terug. Terug naar je eigen kracht. Begeleid ik je in het opnieuw leren kennen van de signalen van je lichaam, zodat je jezelf een ander verhaal kan gaan vertellen. Op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau help ik je blokkades op te heffen en los te laten, zodat daar waar het nodig is weer energie kan stromen. Met Reiki  breng ik je in een alpha staat waar je systeem in een diepe, helende ontspanning zakt en waar we je zelfhelend vermogen stimuleren en/of activeren.

Kom in communicatie met jezelf en ontwikkel je zelfhelend vermogen. Terug naar de kracht, intuïtie en wijsheid van je eigen lichaam. Terug naar die vreugde. 

Reiki op afstand

Wil je reiki ontvangen in je eigen veilige en vertrouwde omgeving. Dan kun je met een reikibehandeling op afstand een moment voor jezelf creëren. De behandeling duurt in totaal zo'n 45 minuten.

Na een korte intake, maak jij het jezelf thuis zo comfortabel mogelijk en geef ik je in ongeveer 20 minuten een reiki behandeling op afstand. Geen prikkels van buitenaf, gewoon even tijd met jezelf en wat zich op dat moment aandient. Het geeft je precies wat je op dat moment nodig hebt en je lichaam vertelt je wat. Je kunt je ontspannen, rustig en/of geaard voelen. Maar ook ongemakkelijke gevoelens en inzichten kunnen naar de oppervlakte komen. Comfortabel voelen in de oncomfortabele momenten is groei. Alles is welkom. Zo lang je er maar voor open staat. Vervolgens kun jij rustig navoelen in je eigen omgeving. Zodra ik klaar ben check in via whatsapp bij je in en is er gelegenheid om te delen. Ik sluit de behandeling af met een persoonlijke inzichtkaart.

Reiki op afstand kan ter ondersteuning van je fysieke behandeling of los te boeken.

Reiki-
routes

Proefsessie

Proefsessie op afstand €10,- (30min.)

Proefsessie fysiek €44,- (40min.)

Maak kennis met Reiki en ervaar ontspanning in je hele lichaam.

Traject 4 x 90 min.

4 behandelingen van 90 min.

€360,- incl. 4 inzichtkaarten.

Gun jezelf in dit traject ontspanning en transformatie.

Traject 8 x 90 min

8 behandelingen incl. trauma release

8x90 min. €720,-

In dit traject duiken we dieper in op de oorzaak en emotie achter je klacht.

Reiki-
routes

Proefsessie

Proefsessie op afstand €10,-

Proefsessie fysiek €44,- (40min.)

Maak kennis met Reiki en ervaar ontspanning in je hele lichaam.

Traject 4 x 90 min.

4 behandelingen van 90 min.

€360- incl. 4 inzichtkaarten

Gun jezelf in dit traject ontspanning en transformatie.

Traject 8 x 90 min

8 behandelingen incl. trauma release

8x90 min. €720,-

In dit traject duiken we dieper in op de oorzaak en emotie achter je klacht.

Bij weerstand ligt je goudmijn

Bij weerstand ligt je goudmijn

Reiki-
op je festival

IMG_4648

Organiseer je een festival waar het om ontspanning, groei en verbinding gaat en zoek je net dat ene extra's voor je bezoekers? Dan kun je mij inhuren voor Reiki op jouw festival. Ontspanning, energie, zakken in je lijf. Dat is precies waar Transformaartje voor staat en dat wil ik de bezoekers laten ervaren met mijn Reiki sessies op jouw festival.

Tussen alle ruis door gewoon even liggen en zijn. Een momentje van ontspanning voor jezelf. Jezelf weer volledig opladen, zodat je daarna weer volop van het festival kan genieten. Wie wil dat nu niet? Voor de bezoekers niet alleen ontzettend fijn, maar ook voor het imago van je festival die alleen maar meer geladen wordt met positieve associaties.

Reviews