Root Down to Rise Up

een liefdevolle clean-up van je emotionele systeem

Root Down to Rise Up programma van Maartje van Transformaartje Energetisch therapeut

Root Down to Rise Up

een liefdevolle clean-up van je emotionele systeem

Met je wortels stevig in de grond dit aardse leven aangaan, dat is in de basis waar Root Down to Rise Up over gaat. In het coachprogramma leer ik jou jezelf gronden om vanuit daar te handelen. Het traject bestaat uit vijf online sessies en een gezamenlijke live sessie op locatie. Met Transformaartje bied ik een veilige plek met 1-op-1 begeleiding, afgestemd op wat jij nodig hebt.

In een tijd waar je alles kunt opzoeken via internet en er legio zelfhulptips zijn om je mental health mee op te schroeven... Wanneer is dan het moment om aan te kloppen? Om daadwerkelijk te investeren en te starten met coaching? En dan rest er nog een belangrijkere vraag: bij wie?

Root Down to Rise Up is ontwikkeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden met alle denkbare functies en rollen met als grootste deler: toe zijn aan verandering, niet weten waar te beginnen maar wél weten 100% bereid te zijn om hiervoor de prachtige diepte in te gaan.

“The magic order: onderzoeken, voelen, oefenen, bewust worden en transformeren.”

Kopie van Content Creatie Root Down to Rise up

Transformaartje vindt het belangrijk om heling te koppelen aan de praktijk én zo veel mogelijk fun! In vijf online sessies van 90 minuten ga ik aan de hand van de vijf elementen uit de natuur jouw emotionele systeem langs: op zoek naar de disbalans.

The magic order: onderzoeken, voelen, oefenen, bewust worden met daaropvolgend transformeren. In deze volgorde leer je jezelf kennen - op een andere manier dan die je misschien gewend bent - en hoe je ten alle tijden in je lichaam kunt thuiskomen. Want hier ligt namelijk álle wijsheid al opgeslagen.

De praktische tips die je van mij meekrijgt en de tools waarmee je gaat oefenen zijn afkomstig uit onder andere Reiki, Ayurveda en de Oosterse elementenleer waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Want zo werkt het; eenmaal geklikt dan is het onderdeel van je systeem - root down to rise up!

Herken jij je hierin?

 • Ik ben het contact met mezelf en/of m'n lichaam kwijt
 • Ik wil die vreugde en vlinders weer in m'n buik voelen
 • Ik loop mezelf voorbij, en stop mijn verlangens en emoties diep weg
 • Ik wil me comfortabel voelen in het oncomfortabele
 • Die zware rugzak echt afdoen, loslaten wat misschien niet eens van mij is
 • Ik wil leven vanuit mijn eigen waarheid

Dan is Root Down to Rise Up iets voor jou!

IMG_4048

Maartje vertelt

“Vaak komen mensen bij mij met een fysieke klacht, bijvoorbeeld slapeloosheid, rugpijn maar ook bij een burn-out of depressieve gevoelens. Dit is als het ware de zichtbare manifestatie van een disbalans op andere, onzichtbare lagen. Vaak heeft het te maken met oud zeer, dat gekoppeld wordt aan het nu. Maar het kan ook een recente gebeurtenis zijn, zoals een ongeluk, waardoor er iets getriggerd wordt. In Root Down to Rise Up ga ik samen met de coachee onderzoeken welke emotie beleefd wordt, waar deze in het lichaam ‘vastzit’ en hoe we de energie op die plekken weer kunnen laten stromen. Per sessie werk ik op een ander element. Eigenlijk is het een soort wiskunde waarbij ik de oplossing vind voor een complexe som. Gelukkig weet ons lichaam altijd het juiste antwoord. We gaan samen op een mini-reis.’’

Wat je krijgt:

 • 1-op-1 traject, afgestemd op wat jij nodig hebt
 • 5 online sessies van 90 min. (ingepland binnen een tijdsspanne van 3 maanden)
 • Een verzorgde offline groepssessie op locatie
 • Een veilige plek voor transformatie met gedurende het traject bereikbaar via mail
 • Tools en oefeningen waar je de rest van je leven wat aan hebt
 • Rust, ruimte & plezier terug in je eigen leven

en als bonus:

hier en daar ook wat ongemak - we must root to rise

Wat kost het?

Deze investering in jezelf met het leren inzetten van je eigen superpowers bedraagt € 550,- excl. BTW. - (in 2 termijnen betalen mogelijk).

“Met alle ups and downs jezelf kunnen dragen, dat is wat ik je wens te geven met Root Down to Rise Up. Ik pas de tools al jaren op mijn eigen leven toe en heb deze nu in één traject samengevoegd. Je geeft jezelf een cadeau voor het leven. Het is namelijk een bewuste keuze die je maakt om gewoontes waarmee je blijft rondcirkelen te transformeren. Om de pijn achter je te laten en de vreugde weer te gaan ervaren waarvan je weet dat die bestaat. Ik begeleid je om weer in verbinding te komen met jezelf zodat ook jij je eigen steunpilaar kan zijn. Laten we daar samen voor gaan!”

When the roots are deep there is no reason to fear the storm.

Aanmelden